Warhammer 40k Astra Militarum Cadian Command Squad

800 Kč
Poslední kusy skladem
(katalogové číslo: WAR100118)

Cadiina důstojnická třída jsou výjimeční vůdci, sloužící u možná nejvýznačnějších regimentů Impéria. Tito nekompromisní veteráni, kteří jsou vycvičeni být těmi nejlepšími a obklopeni kádrem pečlivě vybraných strážců a pomocníků, od vojáků pod jejich velením neočekávají nic méně. Některé jsou stejně inspirativní jako plukovní standardy nesené za nimi, zatímco jiné jsou stejně motivační jako strohé rozkazy vydávané jejich operátory voxu.

Tato vícedílná plastová stavebnice staví velitelskou četu Cadian, kterou tvoří velitel Cadian a čtyři gardisté. Cadian Commander je vyzbrojen laspistolí, kulovou pistolí nebo plazmovou pistolí v jedné ruce a řetězovým mečem, mocným mečem nebo mocnou pěstí v druhé ruce. Každý z doprovodných veteránů je vybaven odlišně – jeden polní zdravotník s laserpalem a medi-packem, jeden vox operátor s laspistolem a master vox systémem, jeden bodyguard s lapistolí a dle vašeho výběru řetězový meč, mocný meč nebo mocná pěst a jeden standardní nosič nesoucí laserpal vedle plukovní standarty. Osobní strážce a nosiče praporů lze místo toho postavit jako specialisty na zbraně, vyzbrojené plamenometem, granátometem, tavnou pistolí nebo plazmovou zbraní.

Sada obsahuje ještě více kosmetických doplňků, díky nimž vaše velitelská četa vynikne, jako jsou magnokuláry, zavěšené a uložené zbraně, tři hlavice pro plukovní standard a spoustu různých možností hlav a základny, než které lze kombinovat a sladit v rámci čety – dost na to, aby zajistit, aby každý velitelský oddíl ve vaší armádě vypadal jako jedineční veteráni, kterými jsou.

Tato sada obsahuje 123 plastových součástí a je dodávána s 5x kulatými základnami Citadel 28,5 mm. Součástí je také předávací list pěchoty Astra Militarum s 597 převody s číslicemi, označením čety a cadiánskou plukovní heraldikou. Tyto miniatury jsou dodávány nenatřené a vyžadují montáž – doporučujeme použít barvy Citadel Plastic Glue a Citadel Color.

Sdílej: