Warhammer 40k Astra Militarum Cadian Heavy Weapon Squad

950 Kč
Poslední kusy skladem
(katalogové číslo: WAR100113)

Zatímco hromadná pěchota může nepřítele přemoci, smrtící úder často připadá na čety těžkých zbraní. Tyto týmy dělových posádek rychle sestavují své mobilní těžké zbraně, když jejich kamarádi postupují, a poskytují palebnou sílu k posílení bojových linií. S přístupem k arzenálu přenosné výzbroje mohou nabídnout blízkou palebnou podporu s přizpůsobitelným nákladem přesné – nebo nerozlišující – palebné síly.

Tato vícedílná plastová stavebnice sestavuje tři týmy těžkých zbraní – párové pěchotní vojáky s přenosnou zbraní. Každý tým může být vyzbrojen těžkým bolterem, odpalovačem raket, minometem, automatickým kanónem nebo lascannonem. Sada obsahuje spoustu kosmetických možností, jak věci promíchat – extra munici, sedm různých hlav, různé pozice a vybavení, jako jsou sady voxů a magnokuláry pro spotery a nakladače – takže žádné dva týmy nikdy nemusejí vypadat stejně. Tyto týmy mohou být nasazeny společně jako čety těžkých zbraní nebo zkombinovány se sadou Cadian Shock Troops k vytvoření pěších čet s připojenými týmy těžkých zbraní.

Tato sada obsahuje 127 plastových součástí a je dodávána s 3x kulatými základnami Citadel 50 mm. Součástí je také předávací list pěchoty Astra Militarum s 597 převody s číslicemi, označením čety a cadiánskou plukovní heraldikou. Tyto miniatury jsou dodávány nenatřené a vyžadují montáž – doporučujeme použít barvy Citadel Plastic Glue a Citadel Color.

Sdílej: