Warhammer 40k Astra Militarum Sentinel

800 Kč
Poslední kusy skladem
(katalogové číslo: WAR100115)

Sentinely jsou terénní dvounohé vozy, které Astra Militarum používá k hlídkování na nerovném terénu nebo k nasazení rychlé palebné síly. Obrněné Sentinely jsou upraveny extra ochranným obložením, díky čemuž jsou vynikajícími lovci v první linii. Tito mobilní lovci-zabijáci, kteří nosí smrtící těžké zbraně do válečných zón příliš hustých pro bojové tanky, vynikají v ničení vozidel, opevněných bunkrů a xenosových příšer.

Tato vícedílná plastová stavebnice staví jednu obrněnou hlídku – lehké chodítko s těžkou palebnou silou na pevném rámu. Sada obsahuje spoustu možností, které vám umožní vyzbrojit váš Sentinel pro jakoukoli roli na bojišti automatickým kanónem, těžkým plamenem, odpalovačem raket, multilaserem nebo plazmovým kanónem. Své chodítko můžete navíc vybavit polohovatelnou motorovou pilou Sentinel pro větší úder na blízko a střelou lovců a zabijáků pro extra palebnou sílu. Najdete zde také spoustu kosmetických doplňků, včetně světlometu a dýmovnice, úložných a náhradních stojanů na vybavení a dalších kanystrů s palivem.

Tato sada může alternativně postavit Scout Sentinel s otevřeným kokpitem, který vyměňuje odolnost za extra rychlost ve válečných zónách, kde je mobilita nezbytná.

Tato sada obsahuje 91 plastových součástí a je dodávána s 1x kulatou základnou Citadel 80 mm. Součástí je také předávací list vozidla Astra Militarum se 475 převody s číslicemi, znaky a různými plukovní heraldikou. Tato miniatura je dodávána nenatřená a vyžaduje montáž – doporučujeme použít barvy Citadel Plastic Glue a Citadel Color.

Sdílej: